Γεννήθηκα το 1972 στην Δυτική Γερμανία , κατάγομαι από την Αθήνα και μένω στον Άγιο Δημήτριο με την οικογένεια μου από το 1976.Δραστηριοποιήθηκα στο χώρο του αυτοκινήτου έως το 2013.Από το 2013 έως και σήμερα είμαι ιδιοκτήτης σε μαγαζί εστίασης επί της πλατείας του Αγίου Δημητρίου με την επωνυμία «Crepelino»

Εκλέχτηκα δημοτικός σύμβουλος το 2006 με την παράταξη Ανεξάρτητη Δημοτική Συσπείρωση με επικεφαλής τον αείμνηστο Νίκο Λαζαρόπουλο. Υπήρξα αντιπρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού το 2007-2008 και Αντιδήμαρχος Πόλης και Δημοτικής Αστυνομίας το 2010. Στα 9 χρόνια Διοικήσεως της απερχόμενης δημοτικής αρχής έχω διαπιστώσει πως έγιναν πολλές αστοχίες και παραλείψεις.

Με βάση την εμπειρία που έχω αποκομίσει με την ενασχόληση μου με τα κοινά, κρίνω πως ο δρόμος έως την ημέρα των εκλογών είναι ανηφορικός και γεμάτος προκλήσεις όμως μαζί μπορούμε και πρέπει να αλλάξουμε τη γειτονιά μας, χωρίς συμβιβασμούς και χωρίς πισωγυρίσματα. Μαζί συνομιλούμε , ανταλλάσσουμε απόψεις και χαράζουμε μια κοινή πορεία με μοναδικό στόχο την ουσιαστική αναβάθμιση του δήμου μας και αυτό απαιτεί πολλή δουλειά. Τα προβλήματα είναι πολλά γι αυτό χρειαζόμαστε γενναίες αποφάσεις και λύσεις δυνατές. Μετά από χρόνια με τους ίδιους εκπροσώπους ήρθε η ώρα για νέα πρόσωπα. Ζητώ την εμπιστοσύνη σας για την εκλογή μου στο Δημοτικό συμβούλιο με την παράταξη Νέα Πνοή-Προοπτική με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Χρήστο Πρεκετέ.