Γεννήθηκα το 1993 στο Μαρούσι. Σπούδασα αισθητική και make up artist και εργάστηκα ως massage therapist. Συμμετείχα σε φωτογραφικά project ως make up artist και σε εκδηλώσεις για τον Δήμο Καλλιθέας, αλλά η αγάπη μου για τα παιδιά με έκαναν να ασχοληθώ και με τα παιδαγωγικά, καθώς έκανα και μερική από τη πρακτική μου σε παιδικό σταθμό του Αγίου Δημητρίου.

Η επιθυμία μου είναι ένα καλύτερο μέλλον για το τόπο μου και ευχαριστώ τον κύριο ΠΡΕΚΕΤΕ που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία, να μπορέσω και γω να δώσω φωνή στα όνειρα μου, αλλά και του κόσμου. Τι πιο όμορφο από ένα καλύτερο περιβάλλον και από ανθρώπους γεμάτους χαμόγελα, αυτό επιθυμώ και μέσα από ανώτερες υποδομές, περισσότερο πράσινο, καλύτερη παιδεία και έναν Δήμο γεμάτο αγάπη για τον άνθρωπο, λλά και για τα ζώα, αυτό μπορεί να επιτευχθεί και όλα είναι δυνατά.

Πιστεύω απόλυτα ότι ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΕΚΕΤΕΣ είναι αυτός, ο άνθρωπος που μπορώ να εμπιστευτώ, πρώτα σαν δημότισσα και σαν μια νέα κοπέλα, που ζητά το καλύτερο για τη πόλη της, είναι ένας άνθρωπος με τεράστια παιδεία και αρχές και πάνω απ’όλα αγάπη για τον συνάνθρωπό του. Ζητώ τη στήριξη σας στο Χρήστο Πρεκετέ, που τον ευχαριστώ βαθύτατα,ό σο και σε μένα για μια ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ!!!