Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Άγιο Δημήτριο. Κόρη του κυρίου Γιάννη Αναστασιάδη που επί σειρά ετών είχε το καθαριστήριο στη στοά του Αγίου Δημητρίου.

Αποφοίτησα από το στρογγυλό μας, το 2ο Λύκειο Αγίου Δημητρίου.

Έζησα για 20 χρόνια περίπου στην Τρίπολη Αρκαδίας. Εκεί εργάστηκα:

στις Σχολές του Ο.Α.Ε.Δ,  στα Δ.Ι.Ε.Κ,  στις Νομαρχιακές Επιτροπές Λαϊκής Επιμόρφωσης (Ν.Ε.Λ.Ε.) της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αρκαδίας και σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στον ιδιωτικό τομέα σαν Διευθυντικό Στέλεχος.

Eιδικότητα: Οικονομολόγος, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση:

             Επιχειρηματικότητα και ανάπτυξη των επιχειρήσεων,

             Διοίκηση και οικονομία επιχειρήσεων,

             Διοίκηση Σχολικών Μονάδων,

             Αναπτυξιακά Θέματα της Ελληνικής Οικονομίας έως το 2020,

             Ανοικτή και εξ αποστάσεως εκπαίδευση

             Μηχανογραφημένη λογιστική – φοροτεχνικά.

Τον Απρίλιο ολοκληρώνω το ετήσιο πρόγραμμα σπουδών στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. (Α.Μ.Ε.Α)

  • Έως το 2010, εργαζόμουν, ταυτόχρονα με την εκπαίδευση και στον ιδιωτικό τομέα σαν διευθυντικό στέλεχος μεγάλων επιχειρήσεων.
  • Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων, από το Υπουργείο Εργασίας, σε προγράμματα συνεχιζόμενης κατάρτισης και πιστοποίησης, ανέργων, εργαζομένων, επιχειρηματιών, στους τομείς: της οικονομίας, της διοίκησης, Ιδιωτικών και Δημοσίων Επιχειρήσεων, καθώς και στο τουρισμό.
  • Σύμβουλος εξαγωγικού εμπορίου και εκπαιδεύτρια της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) – η οποία συγκαταλέγεται στα 5 μεγαλύτερα Management Associations παγκοσμίως σε επίπεδο Μελών & Έργου, σε ειδικότητες: Tου τομέα, του εξαγωγικού εμπορίου προϊόντων με έμφαση στο πρωτογενή τομέα παραγωγής, της εφοδιαστικής αλυσίδας – logistics, Διαχείρισης Αποθήκης και διοικητικής υποστήριξης.

Τώρα, εργάζομαι στα Δ.Ι.Ε.Κ της Αττικής και είμαι sales leader στην εταιρία Yves Rocher Greece, όμιλος Θεοχαράκη.

Ενεργό μέλος της επιστημονικής ένωσης για τη προώθηση εκπαιδευτικής καινοτομίας.

Πρώην αντιπρόσωπος  Μονογονεϊκών Οικογενειών Δυτικής Μακεδονίας και Νοτίου Τομέα Αττικής.

Σε αυτές τις εκλογές θα συμμετέχω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο της ‘’Νέα Πνοή – Προοπτική για τον Άγιο Δημήτριο’’, με υποψήφιο Δήμαρχο το κ. Χρήστο Πρεκετέ.

Η επαγγελματική εμπειρία μου, η καθημερινή μου επαφή με τον κόσμο, με βοήθησε να γνωρίσω τα πραγματικά προβλήματα και τις ανάγκες της κοινωνίας.

Μπαίνοντας στην επόμενη 10ετία, χρειαζόμαστε τις κατάλληλες απαντήσεις στις σύγχρονες ανάγκες, διαμορφώνοντας ένα σύγχρονο, βιώσιμο Δήμο, με οραματικό σχεδιασμό και ευθύνη υλοποίησης.

Βασικοί άξονες της Ανάπτυξης  είναι:

Ανάπτυξη (ενίσχυση της τοπικής αγοράς, αντιμετώπιση της ανεργίας, σύμφωνα συνεργασίας μεταξύ όλων των φορέων, των επιχειρήσεων και του Δήμου με αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων)

Κοινωνία (ουσιαστική στήριξη και ασφάλεια της οικογένειας, της παιδικής μέριμνας, των ηλικιωμένων, ενίσχυση της παιδείας και του πολιτισμού)

Περιβάλλον (Κατεύθυνση και υλοποίηση για έξυπνες και οικολογικές πόλεις με έμφαση στην Ανακύκλωση, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τα εργαλεία ηλεκτρονικής διακυβέρνησης)

Συμμετοχή (σχεδιασμός και υλοποίηση μαζί με τους πολίτες για τις κατάλληλες λύσεις σε κάθε γειτονιά-περιοχή).

Με την υποψηφιότητα μου ως δημοτική σύμβουλο, σας ζητώ να κάνουμε το όνειρο όλων μας, πραγματικότητα, με μεράκι, όλοι μαζί. (Κέντρο του Αγίου Δημητρίου, περιοχή Αγίου Βασιλείου, περιοχή Ασυρμάτου, Ρέμα Πικροδάφνης, Ιδιαίτερα επιβαρυμένες περιοχές της πόλης μας.)
Mε την αναγέννηση της πόλης μας, ζωντανεύοντας τις γειτονιές με τη συμμετοχή των πολιτών, στην διαμόρφωσή τους. Το μεγάλο μου όνειρο – όραμα.

Είμαι και θα είμαι στο πλευρό του επιχειρηματικού κόσμου, στο πλευρό του ανέργου, του χαμηλοσυνταξιούχου. Είμαι και θα είμαι εδώ για σας.
Λόγια καρδιάς και αληθινά, για ένα δήμο ισχυρό-σύγχρονο – καινοτόμο με ανθρώπινο πρόσωπο.  Ένα Δήμο, μιας Νέας Πνοής – Προοπτικής.
Σας θέλω στο πλευρό μου, με την ψήφο σας.

Μεγάλο ευχαριστώ. Με εκτίμηση, προς όλους.
Μεγάλο ευχαριστώ και στον Υποψήφιο Δήμαρχό μας, για την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό μου